Transportim i shpejtë i mallrave

Alba Transport eshte nje agjent Spedicioni I pergjithshem I cili nuk operon vetem ne Portin e Durresit, por ne te gjitha portet e Shqiperise.

Ne I sherbejme klienteve tane me furnizime dhe agjenci detare spedicionere sipas nevojave te tyre edhe ne portet e poshteshenuara:

 • Porti i Durrësit 
 • Porti i Porto Romano Durres
 • Porti i Shengjinit
 • Porti i Vlorës
 • Porti i Sarandës

Shërbime që ne ofrojmë si agjentë shpërndarës

 • Shpërndarje
 • Transport Kombetar
 • Transport Nderkombetar
 • Menaxhimi i ngarkesave per pale te treta
 • Magazinim
 • Magazinim ne vend te hapur
 • Magazinim ne vend te mbyllur
 • Ruajtje Ngarkese
 • Siguracion Ngarkese
 • Freight charterer for road transport
 • Suport per stivimin e mallrave
 • Dergesa nga dera – ne – dere
 • Paketim dhe dergim i mallrave te rrezikshme
 • Keshillimi per procedura doganore

Kontaktoni në çdo moment

Koha e aktivitetit

Adresa

Pajtohu me të drejtat e autorit