ALBA TRANSPORT L.t.d

Eshte nje kompani trasnporti mallrash si ne rruge detare ashtu edhe tokesore.

Me floten e saj te pasur ju siguron nje levrim malli te sigurte dhe te shpjete.

E krijuar ne vitin 2006 ka patur menjehere nje bashkepunim shume te frytshem 3 vjecar me kompanine Alba Cemento Italia – Buzi Unicem Italia, duke hyre fuqishem ne tregun Shqipetar dhe eshte bere ne kete menyre lojtarja kryesore ne fushen e trasnportit.
Punonjesit e saj te motivuar dhe me eksperience disa vjeçare ne kete fushe, sigurojne qendrueshmeri dhe sherbim 24/24, 365/365 dite ne vit.

Agjenci Spedicionere

Alba Transport eshte nje agjent Spedicioni I pergjithshem I cili nuk operon vetem ne Portin e Durresit, por ne te gjitha portet e Shqiperise. Ne I sherbejme klienteve tane me furnizime dhe agjenci detare spedicionere sipas nevojave te tyre edhe ne portet e poshteshenuara:

Agjencia Detare

Alba Transport sh.p.k merret me te gjithe dokumentacionin per anijet tuaja ne menyre qe futja e tyre ne kalata per perpunim te behet sa me shpejt.E dime se sa e rendesishme eshte koha per armatoret, ndaj dhe stafi i kompanise sone eshte aty ne çdo cast per suport.

Transporti

Alba Transport eshte nje agjent Spedicioni I pergjithshem I cili nuk operon vetem ne Portin e Durresit, por ne te gjitha portet e Shqiperise. Ne I sherbejme klienteve tane me furnizime dhe agjenci detare spedicionere sipas nevojave te tyre edhe ne portet e poshteshenuara:
0
Transport Detar
0
Transport Rrugor
0
Tonazh Mallrash
0
Profesionaliste

Vlerat Tona

Some description text for this item

Jemi të besueshem

Ne e fitojme besimin e klienteve tane dhe njeri – tjetrit nepermjet sherbimit tone te besueshem dhe futjes se kujdesshme ne treg.

Drejtues sherbimesh

Kujdesemi dhe jemi te ndergjegjshem dhe te vendosur ta bejme sherbimin ndaj klientit ne menyre ekselente.

Ekzpertizë Shumëvjeçare

Me krenari themi se kemi dije te thella mbi kete fushe.

Jemi Bashkepunues

Skuadra jone, klientet tane, furnitoret tane – jemi te gjithe sebashku ne kete sipermarrje.

Filozofia jone

Filozofia jone e punes eshte te jemi nje trup i vetem ne sherbim te anijeve. Menaxhimi, Stafi, Klientet dhe Furnitoret, jemi te gjithe sebashku ne harmoni perfekte si nje makineri e madhe. Ne nuk jemi njerez qe thjeshte shkojme ne pune, por e duam punen tone. Njerez qe nuk bejne thjeshte nje profesion, por luajne rolin e tyre si nje menyre mejetese. Njerez te cilet nuk jane thjeshte produktive, por qe arrijne rezultate te jashtezakonshme cdo dite.

Subtitle

Zyrat tona

Ne ndodhemi prane portit te Durrësit.

Kontaktoni në çdo moment

Koha e aktivitetit

Adresa

Pajtohu me të drejtat e autorit