ALBA TRANSPORT L.t.d

Ne jemi një kompani shpërndarëse e mallrave nga rruga detare, si dhe nga toka. Me flotën tonë të pajisur shumë mirë, sigurojmë një shpërndarje të shpejtë dhe të sigurt të ngarkesave.

E krijuar ne vitin 2006 ka patur menjehere nje bashkepunim shume te frytshem 3 vjecar me kompanine Alba Cemento Italia – Buzzi Unicem Italia, duke hyre fuqishem ne tregun Shqipetar dhe eshte bere ne kete menyre lojtarja kryesore ne fushen e trasnportit.

Punonjesit e saj te motivuar dhe me eksperience disa vjeçare ne kete fushe, sigurojne qendrueshmeri dhe sherbim 24/24, 365/365 dite ne vit.

Krenar për Flotën tonë

Ne operojmë gjithçka me flotën tonë të madhe

Depo të shumta

Ne operojmë me shumë lehtësi në amjente të hapura dhe të mbyllura.

Mbështetje dhe Disponueshmëri

Ne ofrojmë mbështetje të plotë për çdo operacion biznesi.

Ne jemi gjithmonë në dispozicion për biznesin tuaj

Ne fitojmë besim nga klientët tanë përmes besueshmërisë së shërbimit dhe integritetit të vërtetë.
Na kontaktoni
Puna jonë flet për ne!

Mbeshtetja jonë

Some description text for this item

Kontaktoni në çdo moment

Koha e aktivitetit

Adresa

Pajtohu me të drejtat e autorit