Transportim i shpejtë i mallrave

Alba Transport sh.p.k merret me te gjithe dokumentacionin per anijet tuaja ne menyre qe futja e tyre ne kalata per perpunim te behet sa me shpejt. Ne e dimë se sa e rëndësishme është koha për pronarët e anijeve, kështu që stafi ynë është atje gjatë gjithë kohës për të mbështetur.

Partneri yne kryesor eshte kompania e mirenjohur Antea Cement ANTEA, një kompani që prodhon çimento në Bashkinë e Krujës, në veri të Tiranës. Ajo është një kompani degë e TITAN Group dhe një nga investimet më të mëdha të Greenfield në Shqipëri.

ANTEA ka kapacitet prodhimi  3,300 ton klinker në ditë, me kapacitet total prodhimi prej 1.5 milion ton çimeto në vit.. Nga fillimi deri në fund, ne do të punojmë me ju për të ecur përpara, duke ju kursyer kohë dhe para para madje dërgesa juaj do të arrijë e para.

Na mendoni me shume si konsulente logjistik sesa si marres urdherash..


Shërbime që ne ofrojmë si Agjenci Detare

Alba Transport eshte nje agjent Spedicioni I pergjithshem I cili nuk operon vetem ne Portin e Durresit, por ne te gjitha portet e Shqiperise. Ne I sherbejme klienteve tane me furnizime dhe agjenci detare spedicionere sipas nevojave te tyre edhe ne portet e poshteshenuara:

 • Porti i Durresit 
 • Porti i Porto Romanos Durres 
 • Porti i Shengjinit
 • Porti i Vlores 
 • Porti i Sarandes
 • Koordinim me Autoritetet, raportimi neper zyra, per proçedura te shpejta dhe korrekte
 • Zhdoganim
 • Koordinim me Stivadoret per menaxhimi te kujdesshem te mallit
 • Nderrim Ekuipazhi (imbarkim/ç`imbarkim)
 • Matje me Zhytje
 • Ullage Survey
 • Furnizim me karburant
 • Survejim i furnizimit me karburant
 • Survejim Ngarkim / Shkarkim
 • Sherbim Zhytje
 • Spontim
 • herbim keshillues per Stivim
 • Asistence gjate inspektimit te anijes
 • Asistence per Kapitenin / Ekuipazhin
 • Mbeshtetje mjeksore
 • Inspektim Ngarkese
 • Siguracion
 • Telefonata / Transferta Tranzite
 • Ushqime
 • Dorezim Cash per Kapitenin
 • Inspektim Demi per anijet dhe ngarkesat
 • Vleresim i Humbjeve / Demtimeve
 • Mbledhja e Bill of Ladings

Add Your Comment

Kontaktoni në çdo moment

Koha e aktivitetit

Adresa

Pajtohu me të drejtat e autorit