Fast Freight Forwarding

Alba Transport eshte nje agjent Spedicioni I pergjithshem I cili nuk operon vetem ne Portin e Durresit, por ne te gjitha portet e Shqiperise. Ne I sherbejme klienteve tane me furnizime dhe agjenci detare spedicionere sipas nevojave te tyre edhe ne portet e poshteshenuara:

 • Porti i Durrësit
 • Porti i Porto Romano Durrës
 • Porti i Shëngjinit
 • Porti i Vlorës
 • Porti i Sarandës

Shërbimet  që ne ofrojmë si Agjenci Transporti 

 • National Road Transport
 • International Road Transport
 • National Transport
 • International Transport
 • Cargo Handling for third parties
 • Warehousing
 • Open Storage
 • Closed Storage
 • Cargo Custody
 • Cargo Insurance
 • Freight charterer for road transport
 • Cargo stowage support
 • Door – to – door shipments
 • Dangerous goods packing and shipping
 • Customs Consultancy

Add Your Comment

Kontaktoni në çdo moment

Koha e aktivitetit

Adresa

Pajtohu me të drejtat e autorit