Ekspertët kryesorë

Shërbimet tona

Qe nga krijimi, kemi ndertuar nje biznes te destinuar te jete me i miri ne sherbimin ndaj klientit. Klientet tane dhe ofruesit e sherbimeve, jane mundesia jone per te treguar pse Alba Trasnport sh.p.k, eshte dicka ndryshe.

Ne nuk do t`ju zhgenjejme!

Sherbimi yne perfshin transport Kombetar dhe Nderkombetar te mallrave te paketuara dhe te pa paketuara (rifuxho te thata). Ne jemi kompania qe pershtatet me kollaj me nevojat e klienteve per mallrat e tyre pavaresisht dimensioneve apo peshes.

Alba Transport ofron cmime konkuruese ne treg dhe cilesisne me te mire pasi zoteron nje flote te pajisur mire mjetesh dhe specialistesh te motivuar dhe eksperte te fushes.

Le t'ju ndihmojmë për të gjetur një zgjidhje

Kontaktoni me ne për nevojat tuaja të transportit dhe / ose dërgimin dhe ne do t'ju dërgojmë një kuotë falas!
Kontaktoni Me Ne

Kontaktoni në çdo moment

Koha e aktivitetit

Adresa

Pajtohu me të drejtat e autorit