T/F: +355 52908824 |  E: ops@alba-transport.com | A: Business Center "MONUN", Durres Port Albania

Vlerat Tona

Ne jemi te besueshem

Ne e fitojme besimin e klienteve tane dhe njeri – tjetrit nepermjet sherbimit tone te besueshem dhe futjes se kujdesshme ne treg.

Ne jemi drejtues sherbimesh

Ne kujdesemi, ne jemi te ndergjegjshem dhe te vendosur ta bejme sherbimin ndaj klientit ne menyre ekselente.

Ne jemi Eksperte

Me krenari themi se kemi dije te thella mbi kete fushe.

Ne jemi Bashkepunues

Skuadra jone, klientet tane, furnitoret tane – jemi te gjithe sebashku ne kete sipermarrje.