T/F: +355 52908824 |  E: ops@alba-transport.com | A: Business Center "MONUN", Durres Port Albania

Filozofia jone e bashkepunimit

Filozofia jone e punes eshte te jemi nje trup i vetem ne sherbim te anijeve. Menaxhimi, Stafi, Klientet dhe Furnitoret, jemi te gjithe sebashku ne harmoni perfekte si nje makineri e madhe. Ne nuk jemi njerez qe thjeshte shkojme ne pune, por e duam punen tone. Njerez qe nuk bejne thjeshte nje profesion, por luajne rolin e tyre si nje menyre mejetese. Njerez te cilet nuk jane thjeshte produktive, por qe arrijne rezultate te jashtezakonshme cdo dite.