T/F: +355 52908824 |  E: ops@alba-transport.com | A: Business Center "MONUN", Durres Port Albania

Rreth Nesh

ALBA TRANSPORT sh.p.k

Eshte nje kompani trasnporti mallrash si ne rruge detare ashtu edhe tokesore. Me floten e saj te pasur ju siguron nje levrim malli te sigurte dhe te shpjete.

E krijuar ne vitin 2006 ka patur menjehere nje bashkepunim shume te frytshem 3 vjecar me kompanine Alba Cemento Italia – Buzi Unicem Italia, duke hyre fuqishem ne tregun Shqipetar dhe eshte bere ne kete menyre lojtarja kryesore ne fushen e trasnportit.

Punonjesit e saj te motivuar dhe me eksperience disa vjeçare ne kete fushe, sigurojne qendrueshmeri dhe sherbim 24/24,  365/365 dite ne vit.