T/F: +355 52908824 |  E: ops@alba-transport.com | A: Business Center "MONUN", Durres Port Albania

Flota e Mjeteve

Flota e mjeteve te Alba Transport

34 Koka Terheqese te emrave me te njohur te inxhinierise si: VOLVO, SCANIA, IVECO, MAN, DAF jane krenaria dheAssiyne per cdo lloj malli. Kokat terheqese jane me pak se 10 vjecare dhe te krijuara posacerisht per mallrat tuaja dhe te certifikuara per pune te rende.

25Eshte numri i boteve te cilat lejojne levizjençimentos rifuxho ne menyre te sigurte dhe EkologjikeBotet gjithashtu jane prodhim 2005-2010 dhe te gjitha te certifikuara.

Ngarkesat e paletizuara si dhe pajisjet e renda apo te permasave te medhaja, transportohen me kujdes dhe me profesionalizem nga 12 Trailera te prodhuara posacerisht per ngarkesa te renda apo me permasa te medha.