T/F: +355 52908824 |  E: ops@alba-transport.com | A: Business Center "MONUN", Durres Port Albania

Agjencia Detare

Alba Transport sh.p.k merret me te gjithe dokumentacionin per anijet tuaja ne menyre qe futja e tyre ne kalata per perpunim te behet sa me shpejt.

E dime se sa e rendesishme eshte koha per armatoret, ndaj dhe stafi i kompanise sone eshte aty ne çdo cast per suport. Partneri yne kryesor eshte kompania e mirenjohur Antea Cement ANTEA, një kompani që prodhon çimento në Bashkinë e Krujës, në veri të Tiranës. 

Ajo është një kompani bijë e Grupit TITAN dhe një nga investimet më të mëdha Greenfield në Shqipëri. ANTEA ka kapacitet prodhimi  3,300 ton klinker në ditë, me kapacitet total prodhimi prej 1.5 milion ton çimeto në vit.

Nga fillimi deri ne fund, ne do te punojme sebashku me ju, qe te planifikojme paraprakisht gjithcka, ne menyre qe t`ju kursejme kohe dhe para me pare akoma se anija juaj te arrije piken e nisjes.  Na mendoni me shume si konsulente logjistik sesa si marres urdherash.


Sherbimet e ofruara si Agjenci Detare

Alba Transport eshte nje agjent Spedicioni I pergjithshem I cili nuk operon vetem ne Portin e Durresit, por ne te gjitha portet e Shqiperise. Ne I sherbejme klienteve tane me furnizime dhe agjenci detare spedicionere sipas nevojave te tyre edhe ne portet e poshteshenuara:

 • Porti i Durresit 
 • Porti i Porto Romanos Durres 
 • Porti i Shengjinit
 • Porti i Vlores 
 • Porti i Sarandes

 

 • Koordinim me Autoritetet, raportimi neper zyra, per proçedura te shpejta dhe korrekte
 • Zhdoganim
 • Koordinim me Stivadoret per menaxhimi te kujdesshem te mallit
 • Nderrim Ekuipazhi (imbarkim/ç`imbarkim)
 • Matje me Zhytje
 • Ullage Survey
 • Furnizim me karburant
 • Survejim i furnizimit me karburant
 • Survejim Ngarkim / Shkarkim
 • Sherbim Zhytje
 • Spontim
 • Sherbim keshillues per Stivim
 • Asistence gjate inspektimit te anijes
 • Asistence per Kapitenin / Ekuipazhin
 • Mbeshtetje mjeksore
 • Inspektim Ngarkese
 • Siguracion
 • Telefonata / Transferta Tranzite
 • Ushqime
 • Dorezim Cash per Kapitenin
 • Inspektim Demi per anijet dhe ngarkesat
 • Vleresim i Humbjeve / Demtimeve
 • Mbledhja e Bill of Ladings